Teamuitje in het pakhuis

Teambuilding in het Pakhuis

Een uniek maatschappelijk verantwoord teamuitje

Teambuilding en iets goeds doen gaan meer dan hand in hand. Geef je medewerkers iets om trots op te zijn, inclusief een boel gezelligheid, inzichten, connecties en motivatie. Duurzaam, sociaal, maatschappelijk en vooral heel leuk.

Ben je op zoek naar zo’n leuk en zinvol uitje voor jou en je collega’s? Kom dan helpen in het pakhuis van Sintvoorieder1 in Voorburg. Voor groepen van 12-25 personen kan je een dag of dagdeel (ochtend/middag/avond) gedurende het gehele jaar komen helpen in ons pakhuis.

Hoe ziet zo’n dagdeel teambuilding eruit?

Jullie worden ontvangen met koffie, thee, koude dranken en natuurlijk heel veel Sinterklaas snoepgoed. Tijdens de ontvangst geven we jullie meer informatie over de achtergrond en de doelstellingen van onze stichting en leggen we het pakhuisproces uit.

Wat doe je dan zoal samen met een aantal van onze pakhuiscoördinatoren:

  • inpakken van de cadeaupakketten
  • sorteren van gedoneerd speelgoed (op leeftijd en geschiktheid om cadeau te doen)
  • maken van knutselpakketten

Een broodjeslunch of afsluitende borrel is mogelijk, we werken hiervoor samen met lokale ondernemers. Ook is er tijd voor een fotomoment met het gehele team. In overleg plaatsen wij graag de foto op onze socialmedia kanalen.

Voorafgaand aan het teamuitje kun je al helpen door een eigen actie op te zetten! Wat dacht je van een cadeau- of chocoladeletter-inzameling?

Wil je alvast in actie komen, kijk op de site voor suggesties.

Enthousiast geworden voor zo’n leuk en zinvol teamuitje?

Meld je aan via het formulier en deel hier ook gerust jullie eigen ideeën. We ontvangen je graag in het pakhuis!

Met de hulp van jullie inzet en bijdrage kunnen wij kinderen in Nederland een mooi Sinterklaasfeest geven!

Teamuitje