Cadeau doneren

Speelgoed doneren

Heb je nieuw of 'als nieuw' speelgoed liggen waar niet mee gespeeld wordt? Boeken, gadgets en'/of toiletartikelen die ongebruikt zijn? Wij kunnen kinderen hier een fijne Sinterklaasavond mee bezorgen en nemen het graag in ontvangst. Het moet wel aan een paar voorwaarden voldoen zodat elk kind ook echt blij wordt van de cadeautjes en er lang plezier van heeft. We hebben een handige checklist voor je gemaakt om te bepalen of het cadeau voldoet aan de inlevervoorwaarden.

Scholen en sport- of buurtverenigingen zijn ook welkom om inzamelingsacties te organiseren. Denk aan je naam in chocoladeletters of een inzameling op school. Wil jij ons helpen? Bekijk onze kom in actie pagina.

Kan jouw bedrijf iets voor ons betekenen of wil je een actie met collega's starten? Ga naar zakelijk steunen.

Heb je vragen? Mail ons op: doneer-sorteer@sintvoorieder1.nl.

Klik hier voor de openingstijden van ons pakhuis, voor het inleveren van speelgoed.

Snoepgoed doneren

Elk pakket dat wij samenstellen wordt voorzien van Sinterklaassnoepgoed zoals chocoladeletters (in alle smaken!) of strooigoed. 

Doe jij mee aan de chocoladeletter-actie? Ga de challenge aan met vrienden, collega's of familie. Wie heeft de langste naam?  Download hier de poster in pdf! 

Optie 1: Stuur een mail naar info@sintvoorieder1.nl en geef aan welke naam jij in chocoladeletters wil doneren. Vervolgens maak je 5 euro per letter over naar onze stichting. Wij kopen dan de chocoladeletters in. 

Optie 2: Koop zelf de letters en kom ze naar ons pakhuis in Voorburg brengen. Klik hier voor de openingstijden van het pakhuis

Verlanglijst van de Sint ❤️

Jongen/meisje 0-4 jaar

Bijtring, puzzel, knuffeldier, rammelaar, pop, autootje, voorleesboek, blokken, badspeelgoed, Duplo, Lego, voelboek, knutselspullen, eigen bestek, slaapdoekje, slabbetje.

Jongen/meisje 4-12 jaar

Knutselspullen, tekenspullen, (strip)boek, puzzel, tijdschrift, spelletje, voetbal, springtouw, stoepkrijt, Lego, Playmobil, Barbie, plastic figuren/dieren, tasje, portemonnee, toilettas, schrijfspullen, gelpennen, sieraden, haaraccessoires.

Jongen/meisje 12-18 jaar

Tijdschrift, stripboek, boek, voetbal, sieraden, make-up, toilettas, parfum, aftershave, deodorant, leuke gadgets, koptelefoon, muts, riem, portemonnee, sjaal, zonnebril.

Wat verstaan we onder als nieuw?

Het speelgoed, de spelletjes en puzzels zijn compleet en is niet beschadigd. Het heeft geen vlekken en/of duidelijke gebruikssporen. Omdat we alle donaties zelf grondig controleren en sorteren is het niet nodig de cadeautjes vooraf in te pakken. 

Let op: gelieve spelletjes- en puzzeldozen niet met plakband dicht te plakken. Dit beschadigt onnodig de doos. Wil je het bij elkaar houden? Gebruik een elastiekje of recycle een boodschappentasje. 

Wat nemen we niet in?

Fietsjes, oorlogsspeelgoed, groot (buiten)speelgoed, speelgoed dat duidelijk gebruikt is en kleding gerelateerd aan een specifieke maat kunnen wij helaas niet innemen.

Twijfel je of een cadeau wel of niet geschikt is voor donatie? Bekijk hier de checklist en volg de stappen. 

Cadeaus en snoepgoed kunnen tijdens openingstijden worden gedoneerd in onze pakhuizen.
Klik hier voor de adressen en openingstijden. 

Je kan het ook (op eigen kosten) laten bezorgen, stuur ons een mailtje voor meer informatie en voor ons postadres: doneer-sorteer@sintvoorieder1.nl

Newsletter

Meld je aan voor de nieuwsbrief