Start een actie

Start een actie

Wil jij ook iets doen om samen met je collega's geld of cadeaus in te zamelen voor kinderen die opgroeien in (verborgen) armoede? 
Op onze pagina met downloads vind je ons logo, de QR-code om te doneren, een video en posters die jouw actie kunnen ondersteunen.

Financiële actie

Heb je een actie gedaan waarmee je geld hebt opgehaald? Als je het leuk vindt, kan je een cheque bij ons in het pakhuis komen overhandigen. Wij kunnen hiervan dan een leuke foto op social media plaatsen, die jij dan weer door kunt sturen. Wil je liever anoniem blijven, dat kan uiteraard ook. Je kunt je cheque brengen op woensdagochtend (tussen 9.00-13.00 uur) of maak een aparte afspraak om je donatie te doen via info@sintvoorieder1.nl. Je kunt het geld storten op onze rekening.

Cadeau-actie

Wij leveren cadeau pakketten aan kinderen van 0 tot 18 jaar. Dit betekent dat we een heel brede behoefte hebben aan producten om in onze pakketten te doen. Afhankelijk van de leeftijdsgroep bevatten al onze pakketten snoepgoed, leesboeken, knuffels, spelletjes, knutselspulletjes en natuurlijk speelgoed. Voor de wat oudere doelgroep zoeken wij ook drogisterij artikelen zoals lekkere doucheschuim, geurtjes of haargel. Bekijk ons verlanglijstje

Je kunt de cadeaus bij ons in het pakhuis komen brengen. Als je het leuk vindt kunnen wij hiervan dan een leuke foto op social media plaatsen, die jij dan weer door kunt sturen. Wil je liever anoniem blijven, dat kan uiteraard ook. Je kunt je donatie brengen op woensdagochtend (tussen 9.00 - 13.00 uur) of maak een aparte afspraak om je donatie te doen via info@sintvoorieder1.nl

Organiseer een veiling

Vraag je collega's om een veilingitem aan te leveren en organiseer een veiling! Vraag je collega's om iets beschikbaar te stellen wat ze hebben of wat ze kunnen. Denk aan een zelfgemaakt schilderij, een zelfgebreide sjaal, een heerlijke appeltaart volgens geheim familierecept, maar ook aan een privé tennisles, een kanotocht door onbekend natuurschoon of een coaching gesprek. En dan tegen elkaar opbieden.

Maak het jezelf gemakkelijk en gebruik ons format voor het aanleveren van het item en de spelregels die eerder al door iemand zijn uitgewerkt. Het enige dat jij hoeft te doen is het format aanvullen met jouw logo en de items achter elkaar te plakken, een veilingmeester te regelen en bij te houden wie welk item heeft gekocht. Tikkies sturen na afloop en voor de aansluitende borrel is afgelopen hebben jullie een donatie.

Maak een boekentoren in de welkomstruimte

Vraag je collega's om een kinderboek te kopen en deze mee te nemen. Zoek een mooie plek uit in de welkomstruimte van je bedrijf of in de kantine en stapel de boeken op elkaar (voorzichtig natuurlijk, je wil niet dat ze beschadigd raken). Zet er een meetlat naast en houd bij hoeveel meter kinderboek je verzameld hebt of leg je doel op de kortste of langste collega. Dit levert erg leuke foto's op en een boek is een vast onderdeel van elk cadeaupakket.

Vul je eigen pakjesboot

Zet op een zichtbare plek in je bedrijf een opblaasboot neer en vraag je collega's een cadeautje te kopen en dat in de boot te doen. Zo vullen jullie je eigen pakjesboot. Je kunt hier eindeloos op variëren, het levert sowieso ontzettend leuke foto's op. Bijvoorbeeld door een thema voor de cadeaus te kiezen dat bij jouw bedrijf past:

 • Werken jullie in de bouwsector? Vraag dan om speelgoed gereedschap, hamertje tik of een blokkendoos.
 • Werken jullie in de mode-industrie? Vraag om poppen met een leuke outfit, sieraden (ook voor jongens).
 • Werken jullie als boekhouders of in de uitgeverij? Vraag dan om kinderboeken.

Je kunt de opblaasboot ook vervangen door iets dat bij jullie past:

 • Teken je logo in het groot op de grond en vul je logo met cadeaus (en maak de foto van boven.)
 • Zet een aparte cadeautafel of grote juten zak in je bedrijfskantine neer.

Doneer je bedrijfsnaam of motto in chocoladeletters

Stel jullie eigen bedrijfsnaam of motto van chocoladeletters samen. Ook hier kan je eindeloos variëren. Vraag bijvoorbeeld elk team om de teamnaam te doneren. Of kies samen een regel uit een Sinterklaasliedje en doneer dat. Je kunt ook mensen vragen zijn of haar eigen naam in chocoladeletters (hoewel dat voor Ad wellicht iets goedkoper uitvalt dan voor Rozemarijn;-)).
 • Je kunt de chocoladeletters brengen naar ons pakhuis tijdens openingstijden. Je kan het ook (op eigen kosten) laten bezorgen in ons pakhuis: Appelgaarde 2-4, 2272 TK Voorburg. 
 • Liever een bedrag doneren? Geef jouw bedrijfsnaam of letterverzameling aan ons door via info@sintvoorieder1.nl. Maak 5 euro per letter over naar de stichting en wij kopen de letters voor je in. 
 • Op onze pagina met downloads vind je ons logo, de QR-code, een video en posters die jouw actie kunnen ondersteunen.

Of maak het jezelf makkelijk!

 • Hang posters op in je bedrijfskantine of op de wc met onze QR-code. Download de QR-code poster hier.
 • Zet een Geefactie op via Geef.nl en verspreid je eigen digitale inzameling onder collega's en leveranciers.
 • Koop cadeaus in een webshop en laat ze bezorgen bij ons pakhuis in Voorburg.

Heb je zelf een leuke actie gedaan en wil je die delen met andere bedrijven als inspiratie, laat het ons dan weten op communicatie@sintvoorieder1.nl.

Newsletter

Meld je aan voor de nieuwsbrief