Doneer zakelijk

Doneer artikelen

Stichting Sintvoorieder1 levert cadeaupakketten aan kinderen van 0 tot 18 jaar. Dit betekent dat we een heel brede behoefte hebben aan artikelen om in onze pakketten te doen. Afhankelijk van de leeftijdsgroep bevatten al onze pakketten snoepgoed, leesboeken, knuffels, spelletjes, knutselspulletjes en natuurlijk speelgoed. Voor de wat oudere doelgroep zoeken wij ook drogisterij artikelen zoals een lekkere doucheschuim of haargel. In ons pakhuis gaan er kilometers pakpapier, meters plakband en duizenden stickers door (en dan hebben we het nog niet over de koffie, thee en speculaasjes;-)).

Om onze pakketten te vullen, zijn wij volledig afhankelijk van donaties. Het inpakken en verspreiden van de pakketten gebeurt door vrijwilligers en maatschappelijke partners.

Wij zijn daarom ontzettend blij met restpartijen of partijen waar een klein productiefoutje is gemaakt, waardoor ze niet verkocht kunnen worden maar wel mooi en veilig (!) genoeg zijn om te schenken aan de kinderen van onze doelgroep. Heb jij artikelen die je ons wilt schenken? Wij zijn je erg dankbaar.

Je kunt je donatie langsbrengen op de Sintvoorieder1 dagen of maak een aparte afspraak via info@sintvoorieder1.nl
Je kan het ook laten bezorgen in ons pakhuis in Voorburg.

Uiteraard zullen wij (als je dit wilt) melding maken van je donatie op onze social media kanalen.

Newsletter

Meld je aan voor de nieuwsbrief