Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen


Komen mijn kinderen in aanmerking voor een Sinterklaascadeaupakket?

Stichting Sintvoorieder1 maakt cadeaupakketten voor kinderen die opgroeien in (verborgen) armoede. We hanteren enkele voorwaarden voor het aanvragen van een cadeaupakket voor kinderen. Alleen instanties of intermediairs kunnen cadeaupakketten aanvragen voor hun cliĆ«nt(en). Let op: vanaf 24 november kunnen nieuw aangevraagde pakketten niet meer bezorgd worden. Nieuwe aanvragen vanaf 24 november kunnen alleen nog opgehaald worden in het pakhuis in Leidschendam.


Wat kost het om een Sinterklaascadeaupakket te krijgen?  
Als je behoort tot onze doelgroep, zul je het pakket kosteloos ontvangen via een van onze maatschappelijke partners. 


Ik wil graag speelgoed doneren. Wanneer is iets geschikt om te doneren?

Als je twijfelt of het speelgoed goed genoeg is om te doneren, bekijk dan onze checklist en volg de stappen.
Is het niet goed genoeg om door te gaan voor nieuw, maar nog wel goed om mee te spelen? Breng het dan naar onze partners van de weggeefwinkel van het Vadercentrum in Laak of de stichting Escamp voor vrouwen. Ook kan je het speelgoed doneren bij een goed doel of kringloopwinkel bij jou in de buurt. Zij zorgen dat je gebruikte speelgoed bij kinderen belandt die dit anders niet zouden krijgen.


Waar kan ik mijn cadeaus naartoe brengen?
Je kunt je cadeaus brengen naar ons pakhuis in Leidschendam tijdens de openingstijden. Je kunt ook wachten tot de grote actie die wij vanaf half november zullen houden met onze partners van de lokale media in den Haag. Houd ons in de gaten, of meld je aan voor de nieuwsbrief, om te horen waar en wanneer de actie zal zijn.

Kan ik cadeaus laten bezorgen bij het pakhuis? 

Dat kan zeker! De bezorgdiensten weten ons inmiddels te vinden in het oude Landal Greenparks hoofdkantoor. Gebruik het volgende adres: 

Stichting Sintvoorieder1, Dokter van der Stamstraat 4, 2265BC Leidschendam. Let op: t/m 4 december kunnen wij enkel op afspraak zakelijke donaties ontvangen. Op 5 december moeten wij ons pakhuis helaas verlaten en kunnen wij op dit adres geen donaties meer ontvangen. Houd onze website in de gaten voor actuele verhuisinformatie. 


Ik wil wel helpen, maar heb niet veel tijd. Kan ik toch bijdragen?
Zeker kan je helpen! Van september tot en met eind november kan je je inschrijven om een avond of weekenddag te komen helpen als pakhuismedewerker in ons pakhuis. Ook zoeken wij regelmatig vrijwilligers die specifieke thema's op willen pakken. Dit kan vaak vanuit huis en in een paar uur per maand. Kijk hier voor onze huidige vacatures.


Wat verdienen jullie hieraan?
De stichting Sintvoorieder1 wordt op dit moment volledig gerund door vrijwilligers. Onze vrijwilligers ontvangen hiervoor geen betaling of vergoeding.

Newsletter

Meld je aan voor de nieuwsbrief