Sintvoorieder1 zoekt enthousiaste  vrijwilligers voor het sorteer-team

Stichting Sintvoorieder1 wil in Nederland zoveel mogelijk kinderen die opgroeien in (verborgen) armoede een Sinterklaaskado geven. Sintvoorieder1 is er voor ieder kind, want alle kinderen in Nederland dienen gezien te worden en elk kind telt mee op 5 december.

In 2021 heeft Sintvoorieder1 15.606 kinderen een Sinterklaas kado kunnen geven. En onze ambitie is groot; in 2022 is ons streven om 22.500 kinderen mee te laten doen met Sinterklaas.

Om deze 22.500 kadopakketten te vullen krijgen we gelukkig heel veel nieuw spullen om kado te geven, maar ook komt een groot deel van donaties van particulieren. Speelgoed, puzzels, knutselmateriaal dat nog best een tweede leven heeft. Maar dit speelgoed moet wel allemaal nagekeken en gesorteerd worden. Is het nog heel, zitten alle puzzelstukjes wel in de doos, werkt het nog of moeten er nieuwe batterijen in, is het schoon? Kortom dat is best heel veel speelgoed om na te kijken.

Wat zoeken wij?
Het sorteer-team bestaat op dit moment uit vier enthousiaste vrijwilligers, maar om alle inpakdagen te kunnen bemensen zijn we op zoek naar extra handjes. Dus:

  • Vind jij het leuk om speelgoed uit te zoeken?
  • Vind je het leuk om leuke (knutsel)pakketten samen te stellen?
  • Heb jij een klein beetje inzicht in wat leuk is voor welke leeftijd? (we maken pakketten voor kinderen van 0 t/m 17 jaar)
  • En hou je ervan je handen flink uit de mouwen te steken?

Dan zijn we op zoek naar jou! Ervaring is zeker geen must, enthousiasme is veel belangrijker!

We hebben ruimte voor meerdere mensen in ons team, dus wil je gezellig samen met je vriendin, zus, moeder, buurvrouw, collega of (vage) kennis komen? Jullie zijn van harte welkom. Enne, mannen zijn natuurlijk ook van harte welkom;-)

Meer informatie?
Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met Sandra de Jong, sandra@sintvoorieder1.nl of tel.: 06-146 267 58.