HR Officer

Wil jij bijdragen aan een goede start voor elk kind? En wil jij nu echt eens een goed gevoel krijgen van werk? Word dan vrijwilliger bij Stichting Sintvoorieder1!

Voor de versterking van ons enthousiaste HR vrijwilligersteam zijn wij op zoek naar een:

HR Officer

Wat ga je doen?
Je zorgt ervoor dat alle administratie rondom het beheren en administreren van onze vrijwilligers in orde is. Dit is zowel voor de bestaande vrijwilligers, maar nog meer voor nieuwe vrijwilligers. Je zet ze in ons systeem en maakt de vrijwilligersovereenkomst zodat ze, na het ondertekenen van de overeenkomst kunnen starten als nieuwe vrijwilliger van Stichting Sintvoorieder1.

Daarnaast werk je mee aan de verschillende HR projecten zoals onboarding, offboarding, binden en boeien van vrijwilligers, HR administratie etcetera. Kortom: een veelzijdige vrijwilligersfunctie waarin je zelf ook echt kan aangeven wat je leuk vind en waar je aan mee wilt werken.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar iemand die 1 tot 2-3 uur per week beschikbaar is. Je bent communicatief en werkt secuur. Je zal veelal werken met de computer en diverse systemen, denk hierbij aan Outlook, Excel en een CRM-systeem (klantrelatiebestand).

Je kunt zowel vanuit huis als vanaf onze locaties werken, net wat jij fijn vind! Als je in de buurt woont van Den Haag / Leidschendam zou het fijn zijn als je (toekomstig) af en toe ook fysiek aanwezig bent om bijvoorbeeld kennismakingsgesprekken met nieuwe vrijwilligers te voeren.

Wat krijg je ervoor terug?
Al onze vrijwilligers zijn het hierover eens: het werk geeft je een goed gevoel! Samen ondersteunen we kinderen die opgroeien in armoede, en op deze manier kan iedereen hier heel praktisch een steentje aan bijdragen.

Verder vergroot je je sociale netwerk, werk je in een gezellig team en organiseren wij jaarlijks een leuke bijeenkomst voor alle vrijwilligers!

Wie zijn wij?
Wist je dat er in Nederland 1 op de 12 kinderen in armoede opgroeit en geen Sinterklaas kan vieren, omdat er thuis geen geld voor is? Vorig jaar hebben wij 15.500 van deze kinderen blij gemaakt met een mooi Sinterklaas cadeaupakket

Help je ons mee in 2022 verder door te kunnen groeien en meer kinderen een fijne Sinterklaasavond te bezorgen?

Stichting Sintvoorieder1 vindt dat elk kind meetelt en elk kind gezien moet worden. Iedereen verdient op 5 december een mooi Sinterklaascadeau!

Stichting Sintvoorieder1 ontvangt donaties (financieel of in natura) en maakt daar mooie cadeaupakketten van voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Via diverse instanties delen we deze uit aan kinderen die opgroeien in (verborgen) armoede. Stichting Sintvoorieder1 werkt met name in de Randstad maar heeft landelijke ambities, en werkt vanuit Leidschendam.

Bij de stichting werken meer dan 300 vrijwilligers die actief zijn op diverse vlakken: van het inzamelen, transporteren, sorteren en inpakken van de cadeaus tot aan ondersteuning op het gebied van administratie, communicatie, evenementen, transport etc.

Interesse?
Ben jij de juiste persoon voor deze functie?

Je kunt je aanmelden via Esther Blom, email: esther@sintvoorieder1.nl

Naast deze vacature hebben wij ook veel andere mogelijkheden om je als vrijwilliger in te zetten. Kijk op Help mee om te zien wat jij kunt doen.