HR Adviseur (op vrijwillige basis)

Wil jij bijdragen aan een goede start voor elk kind? En wil jij nu echt eens een goed gevoel krijgen van werk? Word dan vrijwilliger bij Stichting Sintvoorieder1!

Voor de versterking van ons enthousiaste HR vrijwilligersteam zijn wij op zoek naar een:

HR Adviseur (op vrijwillige basis)

Wat ga je doen?
Vanuit de sterke groei die wij hebben doorgemaakt en nog gaan doormaken zijn we op een punt beland dat we een nieuw HR beleid willen vormgeven gebaseerd op de 6B’s: bezinnen, binnenhalen, begeleiden, belonen, behouden, beëindigen.

De basis hiervan ligt al op de tekentafel en we zoeken een HR professional die de strategie verder vorm kan gaan geven. Je voert de regie hierin en zorgt dan ook dat het stap voor stap ten uitvoer wordt gebracht, samen met het team van HR vrijwilligers.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar iemand met HR ervaring die onze HR ambities kan gaan vormgeven naar een nieuw beleid. Daarnaast ben je ook praktisch ingesteld, communicatief en daadkrachtig.

Je bent minimaal 2 uur per week beschikbaar (meer uren zijn een pré). Je kunt het werk gewoon doen vanuit huis, in je eigen tijd en wanneer jij het wilt.

Afhankelijk van het aantal uren dat je beschikbaar bent, kan het zijn dan we voor deze functie meerdere vrijwilligers zoeken. Heb je een collega HR professional die, o.a. samen met jou dit wil oppakken, dan kan dat ook!

Wat krijg je ervoor terug?
Al onze vrijwilligers zijn het hierover eens: het werk geeft je een goed gevoel! Samen ondersteunen we kinderen die opgroeien in armoede, en op deze manier kan iedereen hier heel praktisch een steentje aan bijdragen.

Verder vergroot je je sociale netwerk, werk je in een gezellig team en organiseren wij jaarlijks een leuke bijeenkomst voor alle vrijwilligers!

Wie zijn wij?
Wist je dat er in Nederland 1 op de 12 kinderen in armoede opgroeit en geen Sinterklaas kan vieren, omdat er thuis geen geld voor is? Vorig jaar hebben wij 15.500 van deze kinderen blij gemaakt met een mooi Sinterklaas cadeaupakket

Help je ons mee in 2022 verder door te kunnen groeien en meer kinderen een fijne Sinterklaasavond te bezorgen?

Stichting Sintvoorieder1 vindt dat elk kind meetelt en elk kind gezien moet worden. Iedereen verdient op 5 december een mooi Sinterklaascadeau!

Stichting Sintvoorieder1 ontvangt donaties (financieel of in natura) en maakt daar mooie cadeaupakketten van voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Via diverse instanties delen we deze uit aan kinderen die opgroeien in (verborgen) armoede. Stichting Sintvoorieder1 werkt met name in de Randstad maar heeft landelijke ambities, en werkt vanuit Leidschendam.

Bij de stichting werken meer dan 300 vrijwilligers die actief zijn op diverse vlakken: van het inzamelen, transporteren, sorteren en inpakken van de cadeaus tot aan ondersteuning op het gebied van administratie, communicatie, evenementen, transport etc.

Interesse?
Ben jij de juiste persoon voor deze functie?

Je kunt je aanmelden via Esther Blom, email: esther@sintvoorieder1.nl

Naast deze vacature hebben wij ook veel andere mogelijkheden om je als vrijwilliger in te zetten. Kijk op Help mee om te zien wat jij kunt doen.