Stichting Sintvoorieder1 zoekt enthousiaste vrijwilliger voor HR-taken

Wie zijn wij?
Stichting Sintvoorieder1 wil in Nederland zoveel mogelijk kinderen die opgroeien in (verborgen) armoede een Sinterklaas kado geven. Sintvoorieder1 is er voor ieder kind, want alle kinderen in Nederland dienen gezien te worden en elk kind telt mee op 5 december!
 
Stichting Sintvoorieder1 heeft als doelstelling om zoveel mogelijk kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar van een Sinterklaas kado te voorzien. De kado’s zijn bedoeld voor kinderen voor wie een Sinterklaas kado niet vanzelfsprekend is. Vaak zijn deze kinderen afhankelijk van voedselbanken of (crisis)opvang (o.a. blijfhuizen, open opvangcentra en begeleid wonen). In 2020 hebben we ruim 12.000 kadopakketten verspreid, met name in regio Haaglanden maar ook in regio Amsterdam, Rotterdam en Arnhem. In de komende jaren willen we flink groeien als organisatie en daarbij ook verder professionaliseren.
 
Wie zoeken wij?
Wij zoeken iemand die ons af en toe kan helpen een aantal (HR-)zaken te organiseren. Je bent iemand die goed kan samenwerken, netwerken en organiseren. Belangrijk is een integer en sociaal hart en proactieve opstelling. Verder heb je ervaring als HR-medewerker, kennis van relevante en actuele wet- en regelgeving en een HBO werk- en denkniveau.
 
Wat ga je doen?
We willen ons vrijwilligers- en HR-beleid actualiseren en professionaliseren. We zoeken iemand die oa de volgende taken zou willen oppakken:
-        Opstellen van het integriteitsprotocol voor bestuur en vrijwilligers;
-        Opstellen van een vrijwilligerscontract;
-        Beleid en instructies maken over het gebruik van VOG’s;
-        Ideeën bedenken en (mede) uitvoeren voor het boeien en binden van onze vrijwilligers.
Eventuele andere zaken die je signaleert kunnen daarnaast altijd in overleg met het bestuur worden opgepakt, het is fijn als je ons hierin actief van advies voorziet.

Wat bieden wij?
Een gezellig team collega-vrijwilligers (kernteam en bestuur), gevestigd in de regio Den Haag, met contacten met organisaties en individuen die zich bezig houden met sociaal-maatschappelijke thema's. Iedereen die meewerkt aan Sintvoorieder1 doet dit op volledig vrijwillige basis.
Interesse?

Wij komen graag met je in contact! Mail ons op hilde@sintvoorieder1.nl en we maken graag een afspraak voor een kennismaking.