Anders steunen

Anders steunen

Stichting Sintvoorieder1 is volledig afhankelijk van vrijwilligers en donaties en zijn dus altijd op zoek naar hulp van bedrijven met hun eigen expertise die ons willen steunen.

Met ruimte of vervoer

Wij hebben behoefte aan ondersteuning bij de transport van de Sinterklaascadeaupakketten naar de maatschappelijke organisaties die ervoor zorgen dat de pakketten bij de kinderen terecht komen. Zitten jullie in de transport en willen jullie ons één of meerdere dagen komen helpen? Laat het ons weten via info@sintvoorieder1.nl.

Met drukwerk of andere productie

In de cadeaupakketten van kinderen vanaf 6 jaar zit een Sinterklaasgedicht waarin de Sint laten weten dat hij ook dit kind ziet en belangrijk vindt. Dat betekent dat wij duizenden gedichten moeten laten drukken. Ook proberen wij met posters en merchandise de aandacht op onze stichting te vestigen om zo voldoende middelen binnen te krijgen om de 22.500 pakketten te kunnen vullen. Wil jij ons helpen met drukwerk tegen kostprijs? Neem dan contact met ons op via info@sintvoorieder1.nl.

Met kennis en kunde

Ben jij een bedrijf dat een product, kennis of dienst levert die hier niet bij staat en denk je iets voor ons te kunnen betekenen, dan komen we graag met je in contact. Neem contact met ons op via info@sintvoorieder1.nl.

Newsletter

Meld je aan voor de nieuwsbrief