Sintvoorieder1 bedankt de Saan Foundation

Irma Saan en haar man Joop Saan zijn als familie een aantal jaren geleden de Saan Foundation gestart en willen hiermee doelen steunen die hen nauw aan het hart liggen. Irma legt uit waarom ze bij Sintvoorieder1 terecht kwam. “Met het gevoel dat we het zelf zo goed hebben en de wetenschap dat er kinderen zijn die het zoveel minder hebben, waren we het er snel over eens dat we deze kinderen graag willen helpen. En als je aan kinderen denkt, dan denk je zeker aan het sinterklaasfeest”
 
We zijn gaan zoeken op internet en zijn zo terecht gekomen bij Sintvoorieder1. Het contact met Roos verliep direct erg plezierig en mede door haar enthousiasme was de beslissing snel genomen om met Sintvoorieder1 samen te werken. Transport is de kern van ons familiebedrijf en daarom konden we makkelijk inspringen bij enkele acute uitdagingen die de stichting dit jaar had, zoals het transport van een grote schenking speelgoed dat op 7 pallets in een distributiecentrum in het zuiden van Nederland stond. Roos van Diermen vertelt: “We streven ernaar dat zo goed als alle donaties van particulieren en bedrijven ten goede komt aan cadeaus voor de kinderen. Groot en professioneel transport zou voor ons ten koste gaan van geld dat we kunnen besteden aan cadeaus. Dat de Saan Foundation ons hierin te hulp is geschoten betekent heel veel voor ons”. 
 
Naast de logistieke ondersteuning besloot Irma en haar familie om ook zo’n 210 pakketjes te maken voor verschillende leeftijden. “Nadat we de keuze hadden gemaakt voor welke leeftijden we pakketten wilden maken hebben we alles ingekocht. Toen alle cadeautjes in huis waren, hebben we met het gezin alles ingepakt. Wauw, wat werden we hier allemaal blij van. En vooral van het idee dat er straks zoveel kinderen een leuk sinterklaascadeau krijgen. In gedachten zagen we al die blije gezichten al voor ons; hier doen we het voor, dit geeft ons zoveel positieve energie!”