Nieuws

Zaterdag 24-10 open tot 15.00 uur

let op: Aangepaste openingstijd!

Let op: morgen, 24 oktober, sluiten we een uurtje eerder in Leidschendam. Je bent tot 15.00 uur van harte welkom om spullen te brengen.

Help Sintvoorieder1

en doneer via de qr code of betaal-link

Wil je  Sintvoorieder1 graag helpen, maar heb je geen tijd om je kasten uit te zoeken op zoek naar zo goed als nieuw speelgoed of te gaan winkelen voor snoepgoed? Dan zijn we ook altijd blij met een geldelijke bijdrage. Wij gebruiken het geld om snoepgoed en/of kado's aan te schaffen en proberen dat uiteraard met flinke korting aan te schaffen.
Je hoeft hierbij niet altijd aan enorme bedragen te denken, ook met kleinere bijdragen zijn we al heel blij! Het bedrag mag je helemaal zelf bepalen. Doneren kan door hetscannen van bovenstaande QR code of via deze betaal-link waarmee u gelijk naar uw betaalapp of internetbankieren gaat.

Stem op ons bij Rabo Clubsupport

en help sintvoorieder1 de pakjesboot te vullen

Stichting Sintvoorieder1 doet mee met Rabo ClubSupport! Ben jij lid van Rabobank Regio Den Haag en kunnen wij op jouw stem rekenen? Stemmen kan van 5 t/m 25 oktober. Ga naar 'zelf regelen/lidmaatschap' in de Rabo App of Internetbankieren, stem op ons en help Sintvoorieder1!
Wel klant maar (nog) geen lid van Rabobank Regio Den Haag? Ga in de Rabo app of via Internetbankieren naar 'zelf regelen/lidmaatschap' en wordt snel en gemakkelijk lid.

#DTV Snoepgoed gezocht

help sintvoorieder1 en doneer snoepgoed

Het #sinterklaas #snoepgoed ligt inmiddels alweer in de winkels. Voor sommigen veel te vroeg, maar Sintvoorieder1 kan het al goed gebruiken! In elk kadopakket (vanaf 4 jaar) zit snoepgoed, dus wij krijgen dit graag! Wil jij snoepgoed doneren? Dat kan op verschillende manieren: koop snoepgoed en lever het bij ons in; start een inzamelingsactie met je familie, in je straat, op school of werk of op de sportvereniging; doneer je (bedrijfs)naam in chocoladeletters; of doneer geld zodat wij snoepgoed kunnen kopen.
Lees verder

Opening Pakhuis en Sintseizoen

Leidschendam-voorburg.tv doneert 1.500 kado's

Zaterdag 5 september heeft wethouder Nadine Stemerdink van de gemeente Leidschendam-Voorburg de officiële opening verricht van het pakhuis van Sintvoorieder1 en het nieuwe sinterklaas seizoen. Ruim 75 vrijwilligers, vrienden van Sintvoorieder1 en overige geïnteresseerden hebben deze dag een kijkje genomen in het nieuwe pakhuis aan de Dokter van der Stamstraat 4 in Leidschendam.
Lees hier verder en bekijk de foto's

Kom je helpen?

inzameldata bekend

Vanaf 13 september starten we weer in ons pakhuis. En dat kan natuurlijk niet zonder de hulp van pakhuismedewerkers! Wil je ook één of meerder dagen komen helpen? Geef je dan op via het formulier op onze website.

Uiteraard ben je op deze dagen ook van harte welkom om kado's in te leveren in ons pakhuis aan de Dokter van der Stamstraat 4 in Leidschendam!

Zurich bedankt!

Donatie

Zurich heeft een prachtig bedrag aan ons geschonken! Daar kunnen we vele mooie cadeaus voor kopen. Dank jullie wel! https://www.zurich.com
Wit u ons ook steunen? Kijk voor de mogelijkheden hier op de website.

Sintvoorieder1 zoekt:

Pakhuismedewerkers

Om het pakhuis helemaal op orde te brengen voor de officiele start in september, zoeken we pakhuismedewerkers. Heb jij de komende week tijd om te helpen? Geef je dan op via info@sintvoorieder1.nl. De data en tijden vind je hier.

Stoepbord zoekt maatje

HEEFT U ER NOG EENTJE STAAN?

Steeds meer mensen komen spullen doneren, iets waar we super blij mee zijn!! Maar voor ons stoepbord is het teveel werk om in zijn eentje de weg te wijzen naar de juiste ingang van ons inleverpunt. Daarom zijn we op zoek naar een maatje om hem te helpen! Heb jij nog ergens in een verloren hoekje een stoepbord dat staat te verstoffen? Bij ons mag hij weer regelmatig de frisse lucht in;-)
#beingkindiscool #ietsdoenvooreenander #sintvoorieder1

Quote van de week

inspiratie

Het beste dat je kinderen kunt geven zijn goede herinneringen

Internationale puzzeldag

HEEFT U NOG PUZZElS LIGGEN

Vandaag, 13 juli, is het Internationale Puzzeldag, maar de afgelopen tijden is iedereen massaal aan het puzzelen geslagen. Maar wat doe je met al die puzzels al je ze gemaakt hebt? Zien ze er goed uit, zijn ze compleet en geschikt voor kinderen van 0 tot 18 jaar? Schenk ze dan aan Sintvoorieder1 en maak er iemand anders blij mee!
#beingkindiscool #ietsdoenvooreenander#internationalepuzzeldag

Sintvoorieder1 zoekt bestuursleden

Communicatie of secretaris?

Sintvoorieder1 zoekt voor de versterking van haar bestuur op korte termijn 2 nieuwe leden: Bestuurslid Communicatie en Bestuurslid Secretaris. Klik op de functies voor meer informatie.

Bekijk AFTERMOVIE actieweek 2019, Den Haag FM

6.034 kado's ingezameld!

Bekijk hier de aftermovie van de inzamelingactie van Den Haag FM. 

We zijn begonnen!

2 november start inzamel- en inpakdagen

Op zaterdag 2 november is de start van de inzamel- en inpakdagen. Klik hier voor alle dagen en openingstijden.van onze loods aan de Pegasusstraat 7 in Den Haag en klik hier als je je nog wilt opgeven als vrijwilliger voor 1 van deze dagen..

Vacatures!

Sintvoorieder1 zoekt communicatie talenten en projectleiders!

Sintvoorieder1 heeft ambities en grote plannen. Om meer kinderen in moeilijke omstandigheden een kado te kunnen geven willen wij graag onze bekendheid vergroten en nog meer sponsors, relaties en vrijwilligers aan ons binden. Daarnaast bestaat Sintvoorieder1 in 2019 10 jaar en gaan we hier uitgebreid bij stilstaan. Om dit allemaal mogelijk te maken zoeken we vrijwilligers die ons willen helpen, en hebben daarom op dit moment de volgende vacatures: medewerker social media, projectleiders Rotterdam en Den Haag.  Klik op de vacatures voor meer info! Aanmelden kan t/m 20 september 2019 via info@sintvoorieder1.nl.

Benefietdiner op 12 september

bestel hier je kaarten!

Dit jaar viert Sintvoorieder1 haar 10-jarig jubileum. Een goed moment om een feestje te vieren met ieder1 die Sintvoorieder1 een warm hart toedraagt. We nodigen je met veel plezier uit voor de benefiet bingoavond met diner op donderdag 12 september in Brouwerij de Prael in Den Haag, inloop vanaf 17.30 uur.

Bingo
We vieren Sinterklaas extra vroeg dit jaar. Dankzij onze sponsoren hebben we mooie prijzen voor een goed gevulde bingoavond. De opbrengst van de bingokaarten gaat volledig naar Sintvoorieder1. Deze avond is uitverkocht!

Projectleiders gezocht!

Regio rotterdam

Sintvoorieder1 wil graag nog meer kinderen een Sinterklaaskado kunnen geven. Daarom gaan we uitbreiden naar meer regio's in Nederland, waaronder Rotterdam. Voor het opzetten van deze vestiging zoeken we nog 1 of 2 projectleiders die een echte pioniersmentaliteit hebben!  Kijk hier voor de vacaturetekst. Aanmelden kan t/m 20 september via info@sintvoorieder1.nl.

Bedankborrel groot succes!

HOGE OPKOMST

Afgelopen zaterdag 16 februari heeft Sintvoorieder1 met vrijwilligers en instanties nog 1 keer teruggekeken op het afgelopen jaar. Met 6.950 kadopakketten een superjaar. Met dank aan alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt! Ook werd onder het genot van een hapje en drankje vooruit geblikt op 2019, het lustrumjaar van Sintvoorieder1. De stichting bestaat dan 10 jaar. De setting was helemaal in de sfeer van Valentijn, waarbij de loods aan de Pegasusweg er uit zag als het decor van 'All you need is love'. De opkomst was met ruim 60 mensen hoger dan gedacht. Dus al met al was de bedankborrel een groot en gezellig succes dat voor 2019 naar meer smaakt!

Bedankborrel 16 februari 15.00 uur

10-jarig lustrum

Uit ons hart willen we alle vrijwilligers, donateurs, instanties en stichtingen bedanken voor een geweldige Sint periode. Ongelofelijk met hoeveel liefde dit jaar weer voor Sintvoorieder1 is samengewerkt. En komend jaar wordt het allemaal nog mooier, want in 2019 vieren we het 10 jarige bestaan van Sintvoorieder1. Daar staan we 16 februari graag met jullie bij stil! Meld je hier alvast aan.

Ruim 6.500 kadopakketten!

Uitrijddag 29 november groot succes

Na vele dagen en avonden van inzamelen, sorteren, inpakken en klaarzetten was donderdag 29 november de jaarlijkse uitrijddag van Sintvoorieder1. Op de voet gevolgd door cameraploegen van de NOS en Den Haag FM werden de kadopakketten naar de voedselbanken, kerken, scholen en AZC's gereden. Daar troffen de vrijwilligers van Sintvoorieder1 alleen maar blije en dankbare gezichten aan. Uiteindelijk zijn er ruim 6.500 kinderen blij gemaakt met een kadopakket, waarvan 1.400 in de regio Spakenburg/Amsterdam en 200 in de regio Rotterdam. Een groot compliment voor alle vrijwilligers en donateurs die dit mogelijk hebben gemaakt. Bedankt! Kijk hier voor een sfeerimpressie van de uitrijddag bij Den Haag FM.

14.228 kado's in actieweek Den Haag FM!

Afsluiting actieweek 23 november

Na 5 hectische dagen van kado's inzamelen werd vrijdagavond het eindresultaat onthuld: het onwaarschijnlijke aantal van 14.228! Voorzitter van Sintvoorieder1 Esther Blom bedankte tijdens de feestelijke afsluiting, naast Den Haag FM en Parkroad Cafe, alle inwoners, bedrijven en organisaties van Den Haag voor hun gulle giften! En natuurlijk de vrijwilligers van Sintvoorieder1 die ervoor zorgen dat alle kado's bij de kinderen terecht komen. Klik hier voor meer informatie! 

Steun onze Stichting, koop een tasje

Leuk voor jezelf of om te geven

Ook dit jaar zijn er weer zelf ontworpen linnen tasjes te koop. Voor €5,- koop je dit leuke tasje en steun je het goede doel. Ze zijn te koop door een mailtje te sturen naar loes@sintvoorieder1.nl

Actieweek Den Haag FM loopt storm!

van 19 tot en met 23 november

De 100% Haagse stadsomroep gaat een week lang live radio maken voor Sintvoorieder1. Hagenaars, bedrijven, organisaties en vele anderen worden opgeroepen om daar hun kado's te komen brengen. En daar geven al velen gehoor aan! Zanger Mike Peterson, realityster Michael van der Plas doen al mee! Klik hier voor meer informatie! 

Doneer je bedrijfsnaam in chocoladeletters

Bij elk pakket hebben we een chocoladeletter nodig

Om bij elk pakketje snoepgoed te kunnen meegeven, hebben wij heel wat chocoladeletters nodig. Jij kunt hierbij mee helpen door jouw (bedrijfs)naam in chocoladeletters te doneren. Kijk op onze pagina voor bedrijven voor meer informatie! 

(Zo goed als nieuw) speelgoed doneren?

Kom langs bij onze loods in den haag

Wij zijn altijd blij met (zo goed als nieuw) speelgoed of spulletjes voor de wat oudere kinderen tot 18 jaar. Kom jij jouw donatie langsbrengen, we hebben altijd tijd voor een bakje koffie en een rondleiding. Kijk hier wanneer onze loods in Den Haag geopend is. 

Nieuwe regio Rotterdam

OOK rotterdam heeft hulp nodig

Na Regio Haaglanden en Regio Amsterdam/Spakenburg zijn we in 2018 in Regio Rotterdam gestart. We zijn actief bezig met het werven van een projectleider en vrijwilligers, met het opbouwen van een netwerk en om te kijken welke instanties we kunnen helpen. 

Nieuwsoverzicht