Een kleine video impressie van de afgelopen jaren

Cadeautjes voor elk kind dankzij Sintvoorieder1

 Dankzij de inzet van vele vrijwilligers en de bibliotheek van Wassenaar konden 44 gezinnen cadeaupakketten ophalen om ondanks hun minimabestaan toch Pakjesavond te vieren. De organisatie kan dit jaar voor 100 kinderen een cadeau samenstellen. 

Stichting Sintvoorieder1 regelt sinterklaascadeaus voor 15.000 kinderen

Omroep West: Wat twaalf jaar geleden begon aan de keukentafel als 'piepklein Haags initiatief' is inmiddels uitgegroeid tot een professionele stichting die sinterklaascadeaus voor 15.000 kinderen in het land regelt. 'Ik wil dat ieder kind in Nederland gezien wordt door Sinterklaas', zegt initiatiefnemer Esther Blom van stichting Sintvoorieder1.

Gemeente LV krijgt hulp bij uitdelen van politie

Sommige inwoners zullen verbaasd hebben opgekeken, toen er ineens politie aan de deur stond met de zak van Sinterklaas. Wijkagent Stefanie Wagemaker: “Als politie dragen we graag bij aan dit bijzondere feest. Voor ons is het ook dankbaar en waardevol. Zo komen de inwoners van Leidschendam-Voorburg ook eens op een andere manier met ons in aanraking.”

Arme kinderen krijgen cadeautje in hun schoen, dankzij Sintvoorieder1

Sintvoorieder1 ondanks corona toch succesvol - rapportage Omroep West

Sintvoorieder1: ieder kind verdient een kado op 5 december

Afgelopen week hadden wij de eer om Sinterklaas op bezoek te hebben in ons pakhuis! Hiervan is een mooie registratie gemaakt door Hans Dijksterhuis van http://www.multivisionproductions.nl

Nieuwe Animatie Sintvoorieder1

Wil jij iemand uitleggen wat SIntvoorieder1 precies doet, maar weet je niet zo goed hoe? Laat ze deze animatie zien en in 1 minuutje weten ze het!

Met dank aan: Annet Noor | NMC Advies

Pakhuis Sintvoorieder1 officieel geopend

Bekijk hier het video verslag van de opening, gemaakt door Leidschendam-Voorburg.tv

Aftermovie Den Haag FM Actieweek 2018

Den Haag heeft in 2018 een actieweek voor Sintvoorieder1 gehouden. Er zijn maar liefst 14.228 cadeaus ingezameld. Hierbij de aftermovie.

Inzamelactie Den Haag FM 2019

In navolging op het succes van 2018, heeft Den Haag FM ook in 2019 een inzamelingsactie gehouden. 

Aftermovie Inzamelactie Den Haag FM 2019

In navolging op het succes van 2018, heeft Den Haag FM ook in 2019 een inzamelingsactie gehouden. Maar liefst 6.034 kinderen zijn blij gemaakt met een cadeau!