Voor veel kinderen is het vieren van Sinterklaas een vanzelfsprekendheid. Dit is helaas niet voor alle kinderen in Nederland het geval. Stichting Sintvoorieder1 heeft als doel zoveel mogelijk kinderen die in moeilijke omstandigheden verkeren een sinterklaaskado te geven. Want ieder kind verdient een kado op 5 december!

Voor ieder kind een Sinterklaaskado!

182

Vrijwilligers

3412

Cadeau's

612

Gezinnen

3

Steden

35

Partners

Vacatures!

Sintvoorieder1 zoekt communicatie talenten!

Sintvoorieder1 heeft ambities en grote plannen. Om meer kinderen in moeilijke omstandigheden een kado te kunnen geven willen wij graag onze bekendheid vergroten en nog meer sponsors, relaties en vrijwilligers aan ons binden. Daarnaast bestaat Sintvoorieder1 in 2019 10 jaar en gaan we hier uitgebreid bij stilstaan. Om dit allemaal mogelijk te maken zoeken we vrijwilligers die ons willen helpen, en hebben daarom op dit moment de volgende vacatures: medewerker social media, communicatie/marketing medewerker. Klik op de vacatures voor meer info! Aanmelden kan t/m 30 juni 2019 via info@sintvoorieder1.nl.

Projectleiders gezocht!

Regio rotterdam

Sintvoorieder1 wil graag nog meer kinderen een Sinterklaaskado kunnen geven. Daarom gaan we uitbreiden naar meer regio's in Nederland, waaronder Rotterdam. Voor het opzetten van deze vestiging zoeken we nog 1 of 2 projectleiders die een echte pioniersmentaliteit hebben!  Kijk hier voor de vacaturetekst. Aanmelden kan t/m 30 juni via info@sintvoorieder1.nl.

Sinterklaas was altijd een zware periode

Het verhaal van 13 jarige Daniëlle

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit.

Help Sintvoorieder1! Doneer direct en
zorg voor nog meer blije kids.

DONEER DIRECT