Voor veel kinderen is het vieren van Sinterklaas een vanzelfsprekendheid. Dit is helaas niet voor alle kinderen in Nederland het geval. Stichting Sintvoorieder1 heeft als doel zoveel mogelijk kinderen die in moeilijke omstandigheden verkeren een sinterklaaskado te geven. Want ieder kind verdient een kado op 5 december!

Voor ieder kind een Sinterklaaskado!

182

Vrijwilligers

3412

Cadeau's

612

Gezinnen

3

Steden

35

Partners

Bestel hier je kaarten!
Benefietdiner op 12 september

Dit jaar viert Sintvoorieder1 haar 10-jarig jubileum. Een goed moment om een feestje te vieren met ieder1 die Sintvoorieder1 een warm hart toedraagt. We nodigen je met veel plezier uit voor de benefiet bingoavond met diner op donderdag 12 september in Brouwerij de Prael in Den Haag, inloop vanaf 17.30 uur.

Bingo
We vieren Sinterklaas extra vroeg dit jaar. Dankzij onze sponsoren hebben we mooie prijzen voor een goed gevulde bingoavond. De opbrengst van de bingokaarten gaat volledig naar Sintvoorieder1. Koop NU je entreebewijs, want we hebben een beperkt aantal plaatsen. Dit is een avond die je echt niet wil missen! Bestel hier je kaarten!

Bekijken

Help Sintvoorieder1! Doneer direct en
zorg voor nog meer blije kids.

DONEER DIRECT

Samen met u!

Dit jaar viert Sintvoorieder1 haar 10-jarig jubileum. Een goed moment om een feestje te vieren met ieder1 die Sintvoorieder1 een warm hart toedraagt.