Voor veel kinderen is het vieren van Sinterklaas een vanzelfsprekendheid. Dit is helaas niet voor alle kinderen in Nederland het geval. Stichting Sintvoorieder1 heeft als doel zoveel mogelijk kinderen die in moeilijke omstandigheden verkeren een Sinterklaas kado te geven. Want ieder kind verdient een kado op 5 december!

Voor ieder kind een Sinterklaas kado!

182

Vrijwilligers

6950

Kado's

2173

Gezinnen

3

 Regio's

29

Partners

Feestelijke opening seizoen

26 oktober van 10.00 - 16.00 

Op zaterdag 26 oktober trapt Sintvoorieder1 het inzamel- en inpakseizoen feestelijk af. Van 10 - 16 uur is iedereen van harte welkom in onze loods om speelgoed te doneren en om te helpen sorteren en inpakken. Wij sluiten deze dag af met een gezellige borrel. Zien we je dan?

Sintvoorieder1-dagen en avonden

Schrijf je nu snel in! Vol=vol

Heb jij je al ingeschreven voor de Sintvoorieder1-dagen? Tijdens een Sintvoorieder1-dag of avond gaan we samen aan de slag om zoveel mogelijk kinderen een geweldige Sinterklaas te bezorgen. Hoe doen we dat? Er zijn heel veel verschillende taken die je die dag kunt oppakken: Sorteren en keuren van speelgoed, nakijken binnengekomen pakjes, samenstellen pakketten, inpakken kadootjes en klaarleggen voor de juiste instanties, etc.

Kortom: voor elk wat wils! Uiteraard zorgen wij voor koffie/thee en een versnapering. Tijdens de Sintvoorieder1-dagen zullen wij de lunch verzorgen. Schrijf je hier snel in, want voor elke Sintvoorieder1-dag of avond is er maar plek voor 35 vrijwilligers.

Bekijk hier al onze activiteiten

Wil jij ook mee helpen, neem contact op en doen mee!

De titel van een evenement

11 juli 2019

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Meer lezen

Kom jij ook naar de inpakdagen

11 juli 2019

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Meer lezen
Bekijk alle activiteiten

Sintvoorieder1 is actief in de volgende regio's

Wij zijn momenteel in 3 regio's actief. Ons doel is om zoveel mogelijk kinderen te bereiken. Daarom proberen we als Stichting verder te groeien zodat we meer kadootjes kunnen ophalen en geven. En uiteindelijk in nog meer regio's actief te zijn. Help ons daarmee!

Den Haag
Rotterdam
Amsterdam

Het verhaal van Sintvoorieder1

Esther Blom - voorzitter

.

Help Sintvoorieder1! Doneer direct en
zorg voor nog meer blije kids.

DONEER DIRECT