HELP MEE   

Als vrijwilliger draag je bij aan een Sinterklaasfeest voor iedereen

Vrijwilligerswerk heb je in alle soorten en maten. Bij Sintvoorieder1 kunnen we jouw hulp al goed gebruiken in 1 avond (2,5 uur) of 1 dag (6 uur). Ga aan de slag met het feestelijk inpakken van de kadootjes, zorg dat de pakketten goed staan voor levering of bepaal met een kritische blik welke kadootjes we aan welke leeftijdsgroep kunnen geven. 

We starten de dag of avond altijd met een kopje koffie/thee en een korte bespreking over wat we precies gaan doen. Tussendoor is er voldoende ruimte voor pauze en tijdens de inpakdagen zorgen wij voor een lekkere lunch. Uiteraard is er voldoende snoepgoed bij ons in de loods te vinden.

Haags Keurmerk
In januari 2018 mochten wij het Haags Keurmerk in ontvangst nemen van PEP Den Haag. Dankzij dit keurmerk kunnen ook kleinere organisaties hun kwaliteiten op het gebied van vrijwillige inzet aantonen. Ons vrijwilligersbeleid lees je hier.

Aanmelden als vrijwilliger

Helaas zitten al onze inpakavonden en dagen voor 2018 al vol. Je kunt je wel alvast aanmelden als vrijwilliger voor 2019! Wij zullen jou dan op de hoogte houden van onze vrijwilligers activiteiten voor volgend jaar. 

Kies een optie
Man
Vrouw
Opmerkingen / vragen
Versturen

Help Sintvoorieder1! Doneer direct en
zorg voor nog meer blije kinderen

DONEER DIRECT