Help mee   
Als bedrijf kun je het verschil maken voor veel kinderen

Wil je met jouw bedrijf of met het bedrijf waar je werkzaam bent, een bijdrage leveren aan de activiteiten van Sintvoorieder1? 

  • Organiseer een inzameling voor kadootjes, snoepgoed of geld
  • Doneer een lunch, transport, verhuisdozen en/of inpakpapier
  • Doneer jouw bedrijfsnaam in chocoladeletters
  • Kom met je collega's een dag of avond inpakken op een ''Business Day"

Voor bedrijven is Maatschappelijk Betrokken Ondernemen erg belangrijk. Wij denken daar graag over mee. Wil je ons helpen of heb je een leuk idee voor jouw team, afdeling of hele bedrijf? Neem dan contact met ons op via info@sintvoorieder1.nl

ANBI status
Wij hebben de ANBI status. Als je een financiële schenking doet aan onze stichting, mag je deze dankzij deze status als aftrekpost aanmerken voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting. De aftrek bedraagt, volgens artikel 16 Wet Vennootschapsbelasting, ten hoogste 6 procent van de winst. Voor meer informatie zie www.anbi.nl.

De overheid stelt daar als eis tegenover dat wij openheid van zaken geven. Voor meer informatie over onze stichting en onze baten en lasten verwijzen wij je naar ons beleidsplan en financiele jaarverslag.

Doneer jouw (bedrijfs)naam in chocoladeletters!
Wil jij meehelpen om kinderen in Nederland een onvergetelijke Sinterklaas te geven? Doneer dan je bedrijfsnaam in chocoladeletters. Donaties vanaf €50,- worden vermeld op onze social media. 

  • Stuur een mail naar info@sintvoorieder1.nl en geef aan welke naam jij in letters wilt doneren. Maak daarbij €3,-per letter over naar  NL59 RABO 0135 3086 58 t.n.v.
    Sintvoorieder1. Wij kopen dan de letters
  • Koop zelf de letters en maak een foto van jouw (bedrijfs)naam in chocoladeletters. De chocoladeletters kunnen gedoneerd worden tijdens één van onze inpakdagen of -avonden.
    Meer weten of meedoen? Stuur een berichtje naar info@sintvoorieder1.nl

Bedrijven die ons steunen, enorm bedankt!

Wil jij als bedrijf ook mee helpen, neem contact op!