HELP MEE   

Als bedrijf kun je een verschil maken voor veel kinderen

Wil je met jouw bedrijf of met het bedrijf waar je werkzaam bent, een bijdrage leveren aan de activiteiten van Sintvoorieder1? 

  • Organiseer een inzameling voor kadootjes, snoepgoed of geld
  • Doneer producten van jouw eigen bedrijf. Bijvoorbeeld een lunch, transport, verhuisdozen of inpakpapier
  • Doneer jouw bedrijfsnaam in chocoladeletters

Voor bedrijven is Maatschappelijk Betrokken Ondernemen erg belangrijk. Wij denken daar graag over mee. Wil je ons helpen of heb je een leuk idee voor jouw team, afdeling of hele bedrijf? Neem dan contact met ons op via info@sintvoorieder1.nl

ANBI status
Wij hebben de ANBI status. Als je een financiële schenking doet aan onze stichting, mag je deze dankzij deze status als aftrekpost aanmerken voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting. De aftrek bedraagt, volgens artikel 16 Wet Vennootschapsbelasting, ten hoogste 6 procent van de winst. Voor meer informatie zie www.anbi.nl.

De overheid stelt daar als eis tegenover dat wij openheid van zaken geven. Voor meer informatie over onze stichting en onze baten en lasten verwijzen wij je naar ons beleidsplan en financiele jaarverslag.

Doneer jouw naam in chocoladeletters!
Wil je op een leuke wijze bijdrage aan onze Stichting? Doneer dan jouw naam in chocoladeletters. Donaties met 20 letters (of de waarde hiervan) worden vermeld op onze social media. 

  • Stuur een mail naar info@sintvoorieder1.nl en geef aan welke naam jij in letters wilt doneren. Maak daarbij €3,- per letter over naar NL59 RABO 0135 3086 58 t.n.v. Sintvoorieder1. 
    OF
  • Koop zelf de letters en maak een foto van jouw naam in chocoladeletters. De letters kunnen gedoneerd worden tijdens 1 van onze inpakdag/avond. 

Meer weten of meedoen? Stuur een berichtje naar info@sintvoorieder1.nl

Partners die ons steunen, bedankt!

Wil jij als bedrijf of maatschappelijke organisatie ook mee helpen, neem contact op!