HELP MEE   

Actueel nieuws

De Sint periode loopt voor onze Stichting dit jaar van 22 september t/m 5 december. Voldoende nieuwtjes en acties om te delen!

Actieweek Den Haag FM

van 19 tot en met 23 november

Den Haag FM en Sintvoorieder1 slaan de handen in een. De 100% Haagse stadsomroep gaat een week lang van 07.00 tot 23.00 uur live radio maken vanuit Parkroad Café aan de Nobelstraat 11b. Hagenaars, bedrijven, organisaties en vele anderen worden opgeroepen om daar hun kado's te komen brengen. Doe jij mee?

Plaats een inzamelbox

En help zo mee met het inzamelen van snoep- en speelgoed

Door het plaatsen van een inzamelbox kun je ons helpen met het ophalen van speelgoed en snoepgoed. Plaats hem op jouw kantoor, in je kapsalon, bij een winkel, in de sportschool of waar dan ook. Stuur een mailtje naar info@sintvoorieder1.nl als je ons zo wilt helpen. 

(Zo goed als nieuw) speelgoed doneren?

Kom langs bij onze loods in den haag

Wij zijn altijd blij met (zo goed als nieuw) speelgoed of spulletjes voor de wat oudere kinderen tot 18 jaar. Kom jij jouw donatie langsbrengen, we hebben altijd tijd voor een bakje koffie en een rondleiding. Kijk hier wanneer onze loods in Den Haag geopend is. 

De inpakdata staan online

help jij dit jaar mee?

De inpakdata staan online, je kunt je vanaf nu weer inschrijven voor de aankomende dagen en avonden. Meld je hier aan voor meerdere dagen en/of avonden. We zien jou graag terug aan één van onze inpaktafels! 

OOK rotterdam heeft hulp nodig

Na Regio Haaglanden en Regio Amsterdam/Spakenburg zijn we in 2018 in Regio Rotterdam gestart. We zijn actief bezig met het werven van een projectleider en vrijwilligers, met het opbouwen van een netwerk en om te kijken welke instanties we kunnen helpen.