HELP MEE   

Actueel nieuws

De Sint periode loopt voor onze Stichting dit jaar van 26 oktober t/m 5 december. Voldoende nieuwtjes en acties om te delen!

Feestelijke opening seizoen

26 oktober van 10.00 - 16.00 

Op zaterdag 26 oktober trapt Sintvoorieder1 het inzamel- en inpakseizoen feestelijk af. Van 10 - 16 uur is iedereen van harte welkom in onze loods om speelgoed te doneren en om te helpen sorteren en inpakken. Wij sluiten deze dag af met een gezellige borrel. Zien we je dan?

Sintvoorieder1-dagen en avonden

Schrijf je nu snel in! Vol=vol

Heb jij je al ingeschreven voor de Sintvoorieder1-dagen? Tijdens een Sintvoorieder1-dag of avond gaan we samen aan de slag om zoveel mogelijk kinderen een geweldige Sinterklaas te bezorgen. Hoe doen we dat? Er zijn heel veel verschillende taken die je die dag kunt oppakken: Sorteren en keuren van speelgoed, nakijken binnengekomen pakjes, samenstellen pakketten, inpakken kadootjes en klaarleggen voor de juiste instanties, etc.

Kortom: voor elk wat wils! Uiteraard zorgen wij voor koffie/thee en een versnapering. Tijdens de Sintvoorieder1-dagen zullen wij de lunch verzorgen. Schrijf je hier snel in, want voor elke Sintvoorieder1-dag of avond is er maar plek voor 35 vrijwilligers.

Vacatures!

Sintvoorieder1 zoekt communicatie talenten en projectleiders!

Sintvoorieder1 heeft ambities en grote plannen. Om meer kinderen in moeilijke omstandigheden een kado te kunnen geven willen wij graag onze bekendheid vergroten en nog meer sponsors, relaties en vrijwilligers aan ons binden. Daarnaast bestaat Sintvoorieder1 in 2019 10 jaar en gaan we hier uitgebreid bij stilstaan. Om dit allemaal mogelijk te maken zoeken we vrijwilligers die ons willen helpen, en hebben daarom op dit moment de volgende vacatures: medewerker social media, projectleiders Rotterdam en Den Haag.  Klik op de vacatures voor meer info! Aanmelden kan t/m 20 september 2019 via info@sintvoorieder1.nl.

Benefietdiner op 12 september

bestel hier je kaarten!

Dit jaar viert Sintvoorieder1 haar 10-jarig jubileum. Een goed moment om een feestje te vieren met ieder1 die Sintvoorieder1 een warm hart toedraagt. We nodigen je met veel plezier uit voor de benefiet bingoavond met diner op donderdag 12 september in Brouwerij de Prael in Den Haag, inloop vanaf 17.30 uur.

Bingo
We vieren Sinterklaas extra vroeg dit jaar. Dankzij onze sponsoren hebben we mooie prijzen voor een goed gevulde bingoavond. De opbrengst van de bingokaarten gaat volledig naar Sintvoorieder1. Deze avond is uitverkocht!

Projectleiders gezocht!

Regio rotterdam

Sintvoorieder1 wil graag nog meer kinderen een Sinterklaaskado kunnen geven. Daarom gaan we uitbreiden naar meer regio's in Nederland, waaronder Rotterdam. Voor het opzetten van deze vestiging zoeken we nog 1 of 2 projectleiders die een echte pioniersmentaliteit hebben!  Kijk hier voor de vacaturetekst. Aanmelden kan t/m 20 september via info@sintvoorieder1.nl.