Nieuws
De Sint periode loopt voor onze Stichting dit jaar van 22 september t/m 5 december.

Voldoende nieuwtjes en acties om te delen!

Sintvoorieder1 zoekt bestuursleden

HR-Talent of secretaris?

Sintvoorieder1 zoekt voor de versterking van haar bestuur op korte termijn 2 nieuwe leden: Bestuurslid HR en Bestuurslid Secretaris. Klik op de functies voor meer informatie en om je aan te melden.

Sintvoorieder1 gaat verhuizen! Help mee

Vrijdag 6 maart en Zaterdag 7 maart 09.00 - 17.00

Sintvoorieder1 gaat de loods aan de Pegasusstraat 7 verlaten en verhuist naar Leidschendam op vrijdag 6 maart en zaterdag 7 maart. Op deze dagen worden alle spullen en voorraad overgebracht naar ons nieuwe adres: Dokter van Stamstraat 4. Om dit voor elkaar te krijgen kunnen we zeker wat extra paar handen gebruiken. meld je hier aan als vrijwilliger om mee te helpen met onze verhuizing.

Actieweek Den Haag FM groot succes!

6.034 kado's ingezameld!

Vanaf maandag 18 november vond de actieweek 'Den Haag FM voor Sintvoorieder1' plaats. Vrijdag 22 november was de feestelijke bekendmaking in Beeld en Geluid Den Haag van het aantal kado's dat is ingezameld. Klik hier voor de afsluiting van een super succesvolle week.

We zijn begonnen!

2 november start inzamel- en inpakdagen

Op zaterdag 2 november is de start van de inzamel- en inpakdagen. Klik hier voor alle dagen en openingstijden.van onze loods aan de Pegasusstraat 7 in Den Haag en klik hier als je je nog wilt opgeven als vrijwilliger voor 1 van deze dagen..

Vacatures!

Sintvoorieder1 zoekt communicatie talenten en projectleiders!

Sintvoorieder1 heeft ambities en grote plannen. Om meer kinderen in moeilijke omstandigheden een kado te kunnen geven willen wij graag onze bekendheid vergroten en nog meer sponsors, relaties en vrijwilligers aan ons binden. Daarnaast bestaat Sintvoorieder1 in 2019 10 jaar en gaan we hier uitgebreid bij stilstaan. Om dit allemaal mogelijk te maken zoeken we vrijwilligers die ons willen helpen, en hebben daarom op dit moment de volgende vacatures: medewerker social media, projectleiders Rotterdam en Den Haag.  Klik op de vacatures voor meer info! Aanmelden kan t/m 20 september 2019 via info@sintvoorieder1.nl.