Het mooiste van geven is dat je iets terug krijgt

Voor ieder kind een Sinterklaas kado!

Alle hulp is welkom, van simpelweg doneren tot zakelijke vriend worden van Stichting Sintvoorieder1. Misschien ben je op zoek naar een onderwerp voor je spreekbeurt of wil je met je klas/vereniging een actie opzetten?

Kijk hier naar de verschillende mogelijkheden. Heb je zelf een goed idee? We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden!

Doneren & Schenken

Vind jij ook dat elk kind een Sinterklaas kado verdient? Doneren is al mogelijk vanaf € 10,00

Xx

Kado's doneren

Wij zijn blij met nieuw of zo goed als nieuw speelgoed.  Voor de oudere kinderen (tot 18 jaar) zijn we ook altijd op zoek naar leuke spulletjes!
x

Pakhuis van Sinterklaas

In het pakhuis van Sinterklaas bepaal je precies wat jij wil schenken. Een compeet pakket, snoepgoed of inpakmateriaal? Alles is mogelijk!
x

Collectebus/snoepgoed inzamelbox

Help ons geld en/of snoepgoed in te zamelen door het neerzetten van de Sintvoorieder1 collectebus of een snoep inzamelbox. Is er bij jou in de winkel, op de sportvereniging of waar dan ook een plekje voor onze bus/box en help jij graag mee?

x

Pakhuismedewerker worden?

Stichting Sintvoorieder1 draait volledig op vrijwilligers en kan altijd enthousiaste mensen gebruiken tijdens onze Sintvoorieder1 dagen in ons pakhuis! Wil jij ook een steentje bijdragen? Meld je aan!

x

Inpakken maar!

Kom samen met je collega's/team Sintvoorieder1 helpen in ons pakhuis. We kunnen altijd genoeg hulp gebruiken.

xx

Spreekbeurt

Wil jij je spreekbeurt houden over Stichting Sintvoorieder1?  Leen bij ons onze spreekbeurtkist en maak de blits op school!

x

Sinterklaas in actie!

Organiseert jouw school een sponsorloop, viert jouw vereniging een jubileum of start je een andere actie? Wij ondersteunen je actie graag!

x

Gadgets

Stichting Sintvoorieder1 heeft verschillende leuke items met ons logo erop. T-shirts, vesten, bierviltjes of tassen met leuke spreuken! Koop deze en steun Sintvoorieder1.

x

Split- A-Gift

Heb je iets te vieren en weet je niet wat je wilt vragen? Maak dan gebruik van Split-A-Gift.
x
x

x