Laat de kado’s maar komen, wij zijn er klaar voor!

afbeelding1Het Sintseizoen is pas een maand geleden gestart en de donaties in de vorm van geld en kado’s komen al binnen. De eerste inpakdag dit weekend was een groot succes. Onze vrijwilligers hebben keihard gewerkt. Er zijn prachtige pakketten gemaakt en de eerste kado’s zijn met veel zorg ingepakt. Ook hebben we mooie donaties in ontvangst mogen nemen. Wat fijn dat het zo leeft bij mensen! Maar we hebben nog een groot gedeelte te gaan. 5500 Kado’s, om precies te zijn, is het streven. Dat betekent dat de Sintopslag nog aardig gevuld moet worden. Daarvoor hebben we alle hulp nodig die we kunnen krijgen. Ik merk dat de vraag “Hoe kan ik hieraan bijdragen?”, dagelijks door mijn hoofd speelt. “Hoe bereik ik zoveel mogelijk lezers met mijn verhaal? En hoe zorg ik dat zij ook tot actie overgaan? Hoe zorg ik ervoor dat we meer donaties binnen krijgen of meer hulp krijgen bij het inpakken?” Misschien voor mezelf ook een leerpuntje om te dúrven vragen aan vrienden en bekenden. Vragen om hulp vind ik sowieso al lastig, maar vragen om geld vind ik nog veel ongemakkelijker. Dat het niet voor mezelf is, maar voor kinderen die het niet zo breed hebben, maakt het nóg belangrijker voor mij om over die drempel heen te stappen. Daarom is het zo goed dat we nu ook een super mooie actie hebben opgezet om een schoenkado te kunnen doneren ter waarde van 15 euro. Je vraagt iemand denk ik makkelijker om een schoenkado te doneren, dan om geld. Want hoe fijn is het als je kinderen voor wie Sinterklaas helemaal niet vanzelfsprekend is, blij kunt maken martboardet een kadootje? Dus lieve vrienden en bekenden, wees gewaarschuwd……vanaf nu zal ik mijn eigen bescheidenheid opzij zetten en jullie om hulp gaan vragen. Laat die schoenkado’s maar komen!

Ps: Wil je nou wat meer weten over deze mooie schoenkado actie, neem dan een hier een kijkje: http://www.sintvoorieder1.nl/schoenkado-doneren/ 

 

Posted in Blog.