George loopt de New York Marathon voor Sintvoorieder1

Loopt George onder zijn pr van 3:54:29?

georgeGeorge daagt je uit. Als hij de Marathon van New York onder zijn pr van 3:54:29 loopt, doneer jij speelgoed, een bijdrage en/of snoepgoed aan Sintvoorieder1. Deal?

Er zijn drie tegenprestaties waar je uit kan kiezen:

  1. Je doneert je voor (en achter?)naam in chocoladeletters aan Sintvoorieder1. Je kan zelf je naam maken in chocoladeletters en doneren of een geldbedrag doneren en dan maken wij een leuke foto. Zet bij je donatie dan de beschrijving ‘donatie George’. Hoe het verder werkt kun je hier lezen.
  2. Je doneert (zo goed als nieuw) speelgoed aan Sintvoorieder1 en levert dit in bij George. Sintvoorieder1 haalt dit bij hem op. Als jullie ook nog een leuke foto maken plaatsen wij deze op de website. Benieuwd waar je kinderen blij mee maakt? Kijk dan even op het verlanglijstje.
  3. Maak een bijdrage over op: NL59 RABO 0135 3086 58 t.n.v. Stichting Sintvoorieder1 te Den Haag, onder vermelding van ‘donatie George’. Deze bijdrage geeft Sintvoorieder1 de mogelijkheid om cadeaus te kopen voor de leeftijdsgroep vanaf 12-18 jaar, waar ze meestal tekort komen.

Oh ja, George heeft beloofd om zijn naam (voor- en achternaam, en ja, die is lang) te doneren als hij zijn pr loopt. En als hij onder de 3:30 loopt ook zijn tijd uitgeschreven.

Alvast enorm bedankt voor je steun!